DSC00510.jpg

 

Beste allemaal,

Het tuinseizoen van 2023 zit er al weer bijna op. Helaas. Wij nemen alvast een voorschot op het einde van het seizoen. Dit doen wij (zoals al eerder aangekondigd) net als in het voorjaar. Dus: met z'n allen! 

Op zaterdag 2 september gaan we de handen weer goed uit de mouwen steken. Van 13:00 tot 17:00 uur wordt er gewerkt. Deelname aan deze middag is goed voor twee werkbeurten. Kom je met z'n tweeën, dan mag je zelfs vier werkbeurten wegstrepen (dat tikt lekker aan). Ook leden die geen tuinbeurten meer hoeven te doen nodigen wij van harte uit. 

Aansluitend is er voor de deelnemers een hapje een een drankje (je krijgt twee consumptiebonnen per persoon). Aanmelden kan tot en met donderdag 31 augustus. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zet in de mail ook even met hoeveel personen je komt.
Na afloop van de borrel geen zin om naar huis te gaan? Blijf dan gewoon. Om 20:00 uur start namelijk de feestavond.

En verder:

Onlangs is de accu van de AED vervangen. Die kan dus weer een tijdje mee. Ook is er een onderhoudscontract afgesloten zodat we er zeker van kunnen zijn dat de AED in orde is. De AED hangt bij de kantine. Er was een tweede AED, maar die kon niet meer gerepareerd worden. Na deskundig advies ingewonnen te hebben is besloten op deze niet te vervangen. Voor de omvang van een complex als het onze is één AED voldoende zo is ons gezegd. Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, laat het ons dan weten. En anders: tot 2 september.


Met vriendelijke groet,

Bestuur ATV Toepad