DSCN4855.jpg

 

 

Geachte tuinleden,
 
Op zaterdag 24 april zijn we weer begonnen met de tuinbeurten. Kijk hier voor het schema (update d.d. 15 juni 2021/ deze is ook per mail naar ieder tuinlid gestuurd).

Net als afgelopen jaren starten we om 10:00 uur en wordt er gewerkt tot 12:00 uur. Na afloop kan er koffie gedronken worden, maar voel je je daar op dit moment (gezien corona) niet prettig bij, geen probleem!

De parkeerplaats biedt voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden van elkaar te houden en op die manier veilig te kunnen starten. Er gaat gewerkt worden in tweetallen. Ieder tweetal krijgt een taak. De werkmeester zorgt ervoor dat het benodigde gereedschap klaarligt. Wij verzoeken jullie vriendelijk, doch dringend, om aanwezig te zijn op de datum dat je bent ingepland. Op die manier kunnen de per tuinbeurt geplande werkzaamheden uitgevoerd worden en voorkomen we dat de groepen te klein of te groot zijn.

Met ingang van dit jaar zal er strenger worden toegezien op het uitvoeren van de tuinbeurten. Aan het einde van het seizoen wordt weer de mogelijkheid gebonden om tuinbeurten in te halen. Wanneer niet alle tuinbeurten worden uitgevoerd, wordt er een boete opgelegd. Zonder dat daarmee de verplichting vervalt om de gemiste tuinbeurten alsnog uit te voeren.

We doen er alles aan om de werkbeurten corona-proof te maken. Mocht je je toch niet prettig voelen bij deze werkwijze, laat dit dan per mail aan het bestuur weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De werkmeesters kijken dan naar alternatieve werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,
 
Bestuur ATV Toepad

 

 

Update: 15 juni 2021