DSCN6209-2.jpg

 

 

Rotterdam, 1 mei 2020

Beste tuinleden,

Zoals we al eerder hebben bericht zijn, vanwege de maatregelen m.b.t. de Coronacrisis tot nader order de werkbeurten in groepsverband komen te vervallen. We weten niet of en wanneer we de normale werkbeurten weer kunnen oppakken. Gelukkig hebben we gezien dat enkele tuinders zelf al zijn begonnen met het schoonhouden van entree, terras bij de kantine en het milieupark. Dat waarderen we enorm, heel veel dank daarvoor!

Om ervoor te zorgen dat ons complex er heel het seizoen mooi en verzorgd uit blijft zien, hebben de complexbeheerder en de werkmeesters, samen met het bestuur een lijst van de noodzakelijke werkzaamheden gemaakt. Tuinleden kunnen via onderstaande mail of persoonlijk aan de werkmeesters aangeven welke klussen zij, vrijwillig en in eigen tijd en uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-maatregelen, uit willen voeren. Probeer daarbij te voorkomen dat meerdere leden dezelfde klussen uitvoeren. Geef in ieder geval, (voor- of achteraf) via de onderstaande mail je werkzaamheden door aan de werkmeesters. Zij zullen ieders inzet bijhouden, zodat later in het seizoen zoveel mogelijk compensatie voor  tuinbeurten kan worden gegeven.

Sommige werkzaamheden vereisen meerdere personen, echter het is niet toegestaan dat er groepsvorming (dat wil zeggen meer dan twee personen) optreedt.
Gebruik liefst je eigen gereedschap en materiaal, maar mocht je iets uit de tuinwinkel nodig hebben aan gereedschap,
laat het de werkmeesters dan weten. Zij zullen hiervoor zorgen.

Ook suggesties voor eventuele andere klussen zijn van harte welkom!

Je kunt de werkmeesters bereiken via:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Je kunt natuurlijk ook gewoon even bij ze langs lopen op tuin 11 (Ticia), tuin 14 (Irene) of tuin 43 (Jeroen).

En onthoud: houd 1,5 meter afstand en let op dat er niet meer dan twee personen per tuin aanwezig zijn.
Onze inzet is immers dat ons complex de hele zomer open kan blijven!

 
Met vriendelijke groet, namens het bestuur

Iza van Riemsdijk,voorzitter