blue-flower.jpg

 

Op zaterdag 8 april om 15.00 uur heeft in het verenigingsgebouw een (extra) ALV plaats gevonden om de tuinleden op de hoogte te brengen van de ontstane situatie rondom de bevindingen van de WIFI-werkgroep, hun besluit om uitvoering van een nieuw idee in te dienen danwel af te dwingen en de behoefte van het bestuur om de leden te laten beslissen hoe nu verder te handelen. Zoals de voorzitter in de bijeenkomst aangeeft: "een bestuur bestuurt en de ALV (dat bent u als tuinlid zelf !) besluit !" Derhalve is het niet het bestuur, een WIFI-werkgroep of wie dan ook individueel die een besluit neemt over uitvoering van een voorstel.

De voorzitter las een toelichting op de gang van zaken voor. Alle aanwezigen hadden een schriftelijk exemplaar van deze toelichting ontvangen zodat kon worden meegelezen (en later op een rustig moment nog eens kan worden teruggekeken op wat er allemaal de revue is gepasseerd). Omdat niet alle tuinleden van ATV Toepad aanwezig waren kan de inhoud van deze brief hier digitaal worden ingezien.

Na het voorlezen van de toelichting werd gestemd en door de stemcommissie (mevr. Van Tilborgh en mevr. Van den Berg) de stembriefjes opgehaald en geteld.

Van de in totaal 82 tuinen waren in totaal 40 stemmen aanwezig (waaronder ook afgegeven ondertekende machtigingen).

De uitslag was als volgt:

Bent u voor het uitvoeren van het opgestelde voorstel voor de aanleg van WIFI op het complex (opgesteld door KPN) ?

Voor

6

Tegen

33

Onthouding van stem

1

 

Hiermee is de extra ALV ten einde. De voorzitter dankt de aanwezigen voor hun komst en stem en attendeert hen alvast op de reguliere ALV die zal worden gehouden op zaterdag 6 mei a.s.

Iedereen ontvangt hiervoor nog de uitnodiging en de bijbehorende stukken.